MANU-Fey-03

Van Bronckhorst: ‘Fenerbahçe-thuis wordt mooie uitdaging’

Giovanni van Bronckhorst zag zijn elftal donderdag in de eerste helft goed partij bieden tegen Manchester United, maar kon niet tevreden zijn over het niveau na rust. Tegelijkertijd keek de trainer op Old Trafford al vooruit naar de laatste groepswedstrijd, thuis tegen Fenerbahçe. Zijn reactie na Manchester United - Feyenoord (4-0):

‘Voor rust speelden we heel gedisciplineerd en creëerden we twee goede kansen. De tweede helft werd het steeds minder. Na de 2-0 weet je dat het een lastige opgave gaat worden en dat Fenerbahçe-thuis de beslissende wedstrijd zal zijn.’

‘Thuis tegen Fenerbahçe wordt een mooie pot. Het is duidelijk wat we moeten doen (winnen met twee doelpunten verschil, red.), dat is een mooie uitdaging. Het geeft vertrouwen dat we thuis nog ongeslagen zijn.’

‘We konden zeventig minuten lang mee in het tempo van Manchester United, maar dat moet je negentig minuten kunnen volhouden.’

‘Wessel Dammers heeft vandaag heel verdienstelijk gespeeld als vervanger van Eric Botteghin, hij hield zich aardig staande tegen dit Manchester.’