Fanshop
Fanshop
fey%20terrassen-1

Upgrade voor publiekscatering in De Kuip

Met de recente opening van een terras aan de Olympiazijde is een algehele upgrade van de publiekscatering in De Kuip afgerond.

Meest in het oog springende vernieuwing is dat alle drankcounters zijn verbouwd en een nieuwe Feyenoord-uitstraling hebben gekregen. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met Bakkerij 010 (luxe, verse broodjes) en Vlees in De Kuip (voor o.a. broodje beenham, braadworst,  hamburger en speklap). Rondom de wedstrijd tegen PEC Zwolle van aanstaande zondag zijn er extra foodtrucks aanwezig in het stadion, waardoor het assortiment nog groter is dan gebruikelijk.

De Kuip beschikt sinds eind vorig seizoen over twee geheel gerenoveerde zalen, die op wedstrijddagen voor alle supporters toegankelijk zijn. De Vereeniging (aan de Olympiazijde) beschikt sinds een paar wedstrijden over een eigen terras voor de deur. Na afloop van de wedstrijden wordt in dit supporterscafé speciaalbier geschonken. Ook de Maaszaal, aan de andere kant van het stadion, is volledig gerenoveerd. In deze zaal is een divers assortiment aan (luxe) broodjes en dranken verkrijgbaar.