Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Update spandoekenactie: groot succes, zondag eerste doeken in De Kuip

Wie zondag Feyenoord – FC Utrecht volgt op tv zal de eerste golf van een vlaggenzee zien. De eerste resultaten van de unieke spandoekenactie van FSV De Feijenoorder in samenwerking met FRFC1908, waarbij supporters hun eigen boodschap op een doek kunnen laten spuiten, hangen dan namelijk al in De Kuip!

De teller heeft de 14.500 stoeltjes al aangetikt en tikt vrolijk verder. De vrijwilligers van De Feijenoorder en FRFC1908 zijn heel blij met dit overweldigende succes. Zij werken ondertussen met man en macht, dag én nacht, door aan de doeken.

Start van een vlaggenzee
Zondag zijn er circa 400 doeken in het stadion zichtbaar op de vakken U, T en gedeeltelijk in S/X. Omdat het een hele operatie is om de spandoeken te knippen, spuiten en op te hangen zullen lang nog niet alle aangemelde doeken in De Kuip hangen. De komende weken volgen de vele andere doeken, waardoor de duizenden supporters op symbolische wijze toch toegelaten worden tot het stadion.

Feyenoord schaart zich achter dit prachtige initiatief. Ook voor de spelers is er niets mooiers dan te zien dat het legioen achter het team staat. De positieve boodschappen op de spandoeken kunnen zorgen voor een extra stimulans en de sfeer in De Kuip – weliswaar op een andere manier dan normaal – een nieuw leven inblazen.

Jouw eigen spandoek?
Wil jij een spandoek met persoonlijke boodschap laten opmaken? Klik dan hier, koop jouw stoeltje(s) en geef aan welke tekst je op het doek wil hebben. Voor elk Kuip-stoeltje dat met een spandoek wordt bedekt, betaal je als supporter vijf euro. Hoe meer stoelen je ‘afneemt’, hoe groter het doek wordt. In totaal gaan er 47.212 stoelen in de verkoop en de actie loopt totdat er weer (beperkt) publiek welkom is in het stadion.