Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
visual_uefa_v2

Update kaartverkoop Europese thuisduels

Feyenoord wacht nog op een definitieve bevestiging van Eventim dat de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden in de Europa League kan worden hervat. De ticketingpartner voert nog de laatste tests uit in het kaartverkoopsysteem, waarna hopelijk vanavond (dinsdag) groen licht volgt. In dat geval kan de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden tegen Manchester United, Zorya Luhansk en Fenerbahçe waarschijnlijk aanstaande woensdagavond worden hervat.

Ongeveer 3.000 passe-partouts verkocht
Ondanks de technische problemen zijn er afgelopen zaterdag zo’n drieduizend passe-partouts verkocht. Deze passe-partouts zijn en blijven geldig. Helaas is het verkoopproces ook voor deze seizoenkaarthouders niet in alle gevallen vlekkeloos verlopen. Zo zijn er bijvoorbeeld supporters die wel hebben betaald maar geen bevestiging hebben ontvangen of die maar voor een deel van het aantal groepsleden een passe-partout konden kopen. Geldt dit of iets soortgelijks voor jou? Lees dan hieronder wat voor jou van toepassing is.

  • Ik ben een van de ongeveer 3.000 seizoenkaarthouders die ondanks de storing een passe-partout heeft kunnen kopen. Zijn de reeds gekochte passe-partouts geldig?
    Ja. De passe-partouts die afgelopen zaterdag zijn verkocht, zijn en blijven geldig en geven toegang tot de thuiswedstrijden tegen Manchester United, Zorya Luhansk en Fenerbahçe.
  • Ik heb zaterdag passe-partouts gekocht en betaald, maar geen bevestiging gekregen.
    In dit geval adviseert Feyenoord om vóór woensdag 12:00 uur ’s middags in te loggen met jouw account op www.feyenoord.nl/ticketshop. Zie je de door jou aangeschafte passe-partout(s) staan? Dan is alles in orde. Zo niet, dan adviseert Feyenoord om vóór woensdag 12:00 uur contact op te nemen met Feyenoord Service & Tickets. Let op: heb je passe-partouts gekocht voor het gezinsvak? Dan heb je een aparte bevestiging ontvangen. Deze zijn niet zichtbaar in het account van de online Ticketshop. 
  • Ik heb maar voor een deel van het aantal opgegeven groepsleden een passe-partout kunnen kopen. (Voorbeeld: jouw groep bestond uit vijf supporters en drie daarvan hebben een passe-partout)
    In dit geval adviseert Feyenoord om vóór woensdag 12:00 uur ’s middags contact op te nemen met Feyenoord Service & Tickets.