Fanshop
Fanshop
Feyenoord-Heracles%20Almelo-053

Update kaartverkoop ADO Den Haag en PSV (beker)

Na twee wedstrijden op vreemde bodem maakt Feyenoord zich op voor de eerste twee thuiswedstrijden van 2018. Zondag komt ADO Den Haag naar De Kuip, gevolgd door het bekerduel met PSV op woensdag 31 januari. Voor beide wedstrijden zijn nog kaarten verkrijgbaar.

ADO Den Haag-thuis: het zou zomaar de eerste wedstrijd van Robin van Persie als Feyenoorder in De Kuip kunnen worden sinds veertien jaar. Wil jij erbij zijn en het team van trainer Giovanni van Bronckhorst steunen in de jacht op de eerste competitiezege van 2018? Koop dan nu je kaarten via www.feyenoord.nl/ticketshop! Er zijn voor deze wedstrijd nog zo’n honderd kaarten beschikbaar.

Drie dagen later zijn de belangen groot in De Kuip, als Feyenoord en PSV vanaf 20:45 uur gaan strijden om een plek in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Sinds woensdagavond kunnen alle supporters kaarten kopen voor deze wedstrijd. Kan Feyenoord rekenen op jouw steun en de jacht op een nieuwe prijs met succes vervolgen? De Kuip is nog niet uitverkocht, dus koop snel je kaarten via www.feyenoord.nl/ticketshop