Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Jurgen_SCC

Update: Feyenoord nadert 20.000 seizoenkaarthouders

Feyenoord hoopt op zeer korte termijn de grens van 20.000 verlengde seizoenkaarten te bereiken. Op dit moment hebben ruim 18.000 seizoenkaarthouders hun seizoenkaart voor volgend seizoen verlengd.

Met het huidige aantal verlengde seizoenkaarten loopt Feyenoord voor op het aantal dat vorig jaar na dezelfde periode was bereikt. Dit geldt ook voor het aantal aanmeldingen voor de wachtlijst voor het aanvragen van een seizoenkaart (momenteel ruim 4.500 aanmeldingen).

Ben je seizoenkaarthouder en heb je nog niet verlengd? Volg het voorbeeld van duizenden kameraden en verleng simpel en snel via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

De voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders om met gegarandeerd plaatsbehoud, voorrang op verplaatsen én de vroegboekprijs te verlengen loopt nog tot en met vrijdag 13 april aanstaande. Ook het aanmelden voor de wachtlijst om in aanmerking te komen voor het aanvragen van een seizoenkaart kan nog tot die tijd.

Alle informatie over de seizoenkaart 2018-2019, zoals wat erbij inbegrepen is en de voorwaarden en prijzen vind je op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.