Fanshop
Fanshop
veiling-shirts_website

Unieke shirts Feyenoord-viertal op online veiling

Het is vanaf vanavond (woensdag) 21:00 uur mogelijk om op MatchWornShirt.com te bieden op de shirts van een viertal Feyenoorders en vier spelers van ADO Den Haag. De in de Benefietwedstrijd gedragen shirts van Kevin Diks, Sven van Beek, Sam Larsson en Jens Toornstra worden geveild voor het goede doel.

Gesigneerde shirts
Het is mogelijk om vier dagen lang te bieden op de acht veilingitems: behalve de shirts van Diks, Van Beek, Larsson en Toornstra ook de tricots van ADO-spelers Lex Immers, Abdenasser El Khayati, Danny Bakker en Erik Falkenburg. De shirts worden door de spelers voorzien van een handtekening.

Veilingprocedure
Supporters die willen bieden op de shirts van Feyenoord- en/of ADO Den Haag-spelers, moeten zich eerst registreren op het platform van MatchWornShirt.com en zijn minimaal 18 jaar oud. Het startbedrag van elke veiling is € 89,-. Bij elk nieuw bod geldt een minimale verhoging van € 25,-.

‘Support Casper’
De volledige opbrengst van de veiling gaat naar ‘Support Casper’, een campagne van de Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’. Ook de Benefietwedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag staat in het teken van de actie van prof. dr. Casper van Eijck, die zich inzet voor baanbrekend onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met alvleesklierkanker.