Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
IMG_6995

Unieke bekerfinale-artikelen in Feyenoord Fanshop

Feyenoord neemt het in de finale van de TOTO KNVB Beker in de eigen Kuip op tegen AZ. Steun jij het team van Giovanni van Bronckhorst op zondag 22 april in de strijd om deze prijs? Scoor het unieke T-shirt met de opdruk 'Cupfighters' of de speciale bekersjaal als een blijvende herinnering aan een unieke bekeravond en bereid je optimaal voor met de bekerspecial van het Feyenoord Magazine of een speciale editie van Santos!

Bij aanschaf van een shirt én een sjaal krijgen Feyenoord-supporters €5,- combikorting. De artikelen zijn voor €10,- per stuk verkrijgbaar in zowel de fysieke Feyenoord Fanshops als online. Scoor jouw collectorsitem(s) snel, want OP=OP!

Speciale edities Feyenoord Magazine en Santos
Feyenoord Magazine besteedt uiteraard ook aandacht aan de eindstrijd. Het tiende nummer van het seizoen staat zelfs volledig in het teken van de TOTO KNVB Bekerfinale. De gouden Dennenappel, voor de winnaar van de honderdste editie van het bekertoernooi, prijkt groot op de cover, want Feyenoord gaat komende zondag tegen AZ voor goud.

De nieuwe editie van Feyenoord Magazine, die vrijdag op de mat valt bij alle leden van Het Legioen, is ook los (online) verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop en in de winkel. Ook Santos, een kwaliteitsblad voor voetballiefhebbers, heeft een speciale bekerspecial uitgebracht. De unieke Feyenoord-editie is net als het Feyenoord Magazine verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop.