Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Unieke actie: supporters kunnen eigen spandoek laten maken

Feyenoord-supporters kunnen vanaf vandaag (woensdag) hun eigen spandoek laten maken. Deze unieke actie is opgestart door FSV De Feijenoorder in samenwerking met FRFC1908, met als doel De Kuip vol spandoeken te krijgen en de spelers op deze manier toch te kunnen ondersteunen bij thuiswedstrijden.

Zoals bekend mogen er vanwege de coronamaatregelen momenteel geen supporters aanwezig zijn bij voetbalwedstrijden in Nederland. Een groot gemis voor zowel het legioen als de selectie van Feyenoord. Met deze actie hopen FSV De Feijenoorder en FRFC1908 de supporters op symbolische wijze toch toe te kunnen laten tot het stadion.

Een prachtig initiatief, dat de club in deze moeilijke tijd uiteraard toejuicht en (onder)steunt. Ook voor de spelers is er niets mooiers dan te zien dat het legioen achter het team staat. De positieve boodschappen op de spandoeken kunnen zorgen voor een extra stimulans en de sfeer in De Kuip – weliswaar op een andere manier dan normaal – een nieuw leven inblazen.

De spandoeken worden vanaf donderdag gemaakt door vrijwilligers van het sfeerteam. Voor elk Kuip-stoeltje dat met een spandoek wordt bedekt, betaal je als supporter vijf euro. Hoe meer stoelen je ‘afneemt’, hoe groter het doek wordt. Dit betekent dat supporters, als individu of samen met bijvoorbeeld mede-kameraden, familieleden of collega’s, zelf de boodschap en de grootte van het doek bepalen. In totaal gaan er 47.212 stoelen in de verkoop.

Wil jij een spandoek met persoonlijke boodschap laten opmaken? Klik dan hier, koop jouw stoeltje(s) en geef aan welke tekst je op het doek wil hebben.