Fanshop
Fanshop
DKT%20Wedstrijdmagazine

Uniek Wedstrijdmagazine voor Dirk Kuyt Testimonial

De bezoekers van de Dirk Kuyt Testimonial krijgen vandaag (zondag) een bewaarexemplaar van het Wedstrijdmagazine mee. Speciaal voor de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt is namelijk een extra dikke editie van het programmaboekje gemaakt, met bijzondere interviews en verhalen, een quiz en veel unieke beelden.

Zo komen behalve Pepe Reina, Rafael Benitez en Louis van Gaal ook zijn schoonouders en vrouw Gertrude, oud-ploeggenoten als Wesley Sneijder, Alfons Groenendijk, Tonny Vilhena en nog heel veel anderen aan het woord. Zij vertellen in het 68 pagina’s tellende Wedstrijdmagazine over hun band en ervaringen met Kuyt.

Kom naar De Kuip
Heb je nog geen kaartje voor de Dirk Kuyt Testimonial, maar wil je er toch bij zijn? Er zijn nog kaarten te koop! Koop hier direct kaarten voor deze unieke dag in De Kuip. Het bijzondere voetbalevenement is ook te volgen via ons liveblog op Feyenoord.nl of de Feyenoord App, waar je een exclusief kijkje achter de schermen krijgt met unieke foto's en video's van deze bijzondere afscheidswedstrijd. Bovendien is via het liveblog de volledige live tv-uitzending van de NOS te zien.