Fanshop
Fanshop
20151207_wintersportarrangement

Uniek kijkje achter de schermen met winterstoparrangement

Voor Feyenoord komt er na de uitwedstrijd tegen N.E.C. (zondag 20 december) een einde aan de eerste seizoenshelft. Supporters hoeven echter niet te treuren, want dankzij het unieke winterstoparrangement kunnen ook de eerste dagen van de kerstvakantie met Feyenoord worden doorgebracht. Op maandag 21 en dinsdag 22 december is het mogelijk om een uniek kijkje achter de schermen van De Kuip te nemen.

Het winterstoparrangement bestaat uit:

  • Een uitgebreid lunchbuffet in Brasserie De Kuip (12.00 – 13.30 uur).
  • Een rondleiding (10.00 – 11.30 uur of 13.30 – 15.00 uur) langs bijzondere plekken in het stadion, waaronder:  
    • Een kijkje achter de schermen van de commandokamer, gegeven door een beveiliger van Feyenoord.
    • De pas geopende, exclusieve Boardroom; hier ontvangt Feyenoord tijdens thuiswedstrijden het bestuur van Feyenoord en de bezoekende club en andere prominente gasten.
    • De nieuwe spelersbus; de buschauffeur vertelt alle ins & outs en heeft wellicht nog wat mooie anekdotes over de spelers.
  • Terugblik op de eerste seizoenshelft met Feyenoord-icoon Ben Wijnstekers.

RESERVEREN
De prijs van dit arrangement bedraagt € 22,50 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en € 35,- voor volwassenen. Je kunt het winterstoparrangement t/m donderdag 17 december reserveren via www.feyenoord.nl/winterstop-arrangement.

Het winterstoparrangement was vorig jaar een groot succes. Lees hier het verslag van deze dag: http://www.feyenoord.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/supporters-starten-winterstop-met-kijkje-in-de-keuken