Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Uitstekende ideeën tijdens bijeenkomst Feyenoord Kidspanel

Sinds dit seizoen kent Feyenoord een Kidspanel: 23 kinderen die meedenken over onderwerpen rondom Feyenoord. Het panel, bestaande uit kinderen tussen de acht en twaalf jaar, kwam woensdag 4 januari bijeen en dat leverde een aantal goede ideeën op!

De Feyenoord Campus Olympia was de plek van samenkomst voor het Feyenoord Kidspanel op woensdag 4 januari, waar dit keer onder meer gesproken werd over de Feyenoord Fanshops. Om die reden waren Erwin en Eric van de merchandisingafdeling van Feyenoord aanwezig om te vertellen over en fanshops en samen met de kinderen een kijkje te nemen in de winkels waar allerlei Feyenoord-spullen te verkrijgen zijn. Toch hadden de kinderen nog een aantal goede ideeën om het assortiment van de fanshops aan te vullen. Zo zou het Kidspanel onder meer graag posters van individuele spelers, winterkledingartikelen, Feyenoord-pleisters  en een verkleedpak van Coentje in de winkel willen terugzien.

Daarnaast werd er nagedacht over leuke activiteiten voor het Kameraadjes Voetbalfeest en ook over dit onderwerp had het Feyenoord Kidspanel genoeg ideeën. Zo werd onder meer een FIFA-toernooi op een groot scherm, een speurtocht door De Kuip en een klimmuur voorgesteld. Kortom: genoeg topplannen van ons Feyenoord Kidspanel!