Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
IMG_8388

Uitkomst loting bekerfinalekaarten later vandaag bekend

In de Boardroom van De Kuip heeft vrijdagochtend de loting plaatsgevonden voor seizoenkaarthouders die zich hebben aangemeld voor een kaart voor de KNVB bekerfinale. Feyenoord doet er alles aan om de seizoenkaarthouders vrijdag voor 18:00 uur (persoonlijk) te informeren over de uitkomst ervan. De loting, die werd verricht door een notaris en waarbij ook enkele supporters aanwezig waren, was live te volgen via de officiële Facebook-pagina van de club.

Vanwege administratieve werkzaamheden, zoals onder meer het verwerken van de uitslag en opstellen van persoonlijke e-mails aan supporters, zit er enige tijd tussen het verrichten van de loting en de publicatie van de uitkomst ervan. Feyenoord doet er alles aan om alle supporters vrijdag zo snel mogelijk (persoonlijk) te informeren over de uitslag van de loting en het vervolg van de kaartverkoopprocedure. De verwachting is dat alle informatie aan het einde van de middag bekendgemaakt kan worden.

In totaal hebben 26.132 seizoenkaarthouders zich aangemeld om in aanmerking te komen voor een kaart voor de bekerfinale, die op zondag 24 april om 18.00 uur wordt gespeeld in De Kuip. Zo’n 1.750 ‘toegewezen uitkaarthouders’ hoefden niet mee te loten, aangezien zij als meest actieve uitkaarthouders van Feyenoord exclusieve voorrang kregen op de kaartverkoop en zich de afgelopen week al konden verzekeren van een finalekaart.

De loting was vrijdagochtend live te zien op de officiële Facebook-pagina van Feyenoord. Heb je de uitzending gemist of wil je de loting terugkijken? Dat kan via www.facebook.com/feyenoord.