Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FSS_visual_varkenoord

UITGELICHT: Feyenoord Soccer Camps op Varkenoord

Vanaf donderdag 26 juli tot en met vrijdag 10 augustus 2018 vinden er op Varkenoord in totaal zes Feyenoord Soccer Camps plaats. Tijdens deze twee weken trainen 500 kinderen als echte Feyenoord-spelers in de schaduw van De Kuip. In dit bericht kom je meer te weten over Sportcomplex Varkenoord.

Wil jij meedoen aan één van deze Feyenoord Soccer Camps? Klik hier om je in te schrijven.

Sportcomplex Varkenoord is de trainingsaccommodatie van Feyenoord 1, Feyenoord Academy en Sportclub Feyenoord. Het sportcomplex is gelegen aan de Olympiaweg en ligt daarmee onder de rook van De Kuip. Voorafgaand aan de thuiswedstrijden van Feyenoord 1 is de kantine van het complex altijd goed gevuld met supporters die met elkaar toeleven naar de wedstrijd aan de overkant.

De jeugdopleiding van Feyenoord staat bekend als één van de beste jeugdopleidingen van Nederland en dat is niet in de laatste plaats te danken aan de facilitaire mogelijkheden die het trainingscomplex biedt. Niet alleen zijn onder anderen Feyenoord-spelers Tonny Vilhena, Sven van Beek, Tyrell Malacia en Jean-Paul Boëtius afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, maar ook Feyenoord Soccer Schools-trainers Ben Wijnstekers, Robin Nelisse en Dwight Blackson waren op jonge leeftijd al actief op Varkenoord.

Dromen van De Kuip
Het trainingscomplex bestaat uit bijna twintig velden. De profvoetballers van morgen trainen hier iedere week om zo een stapje dichterbij het verwezenlijken van hun droom te komen: in De Kuip spelen voor Feyenoord. Naast de officiële teams van Feyenoord wordt Varkenoord ook gebruikt om onder meer clinics te organiseren en buitenlandse groepen te ontvangen. Verder beschikt de accommodatie over een krachthonk waar de jeugdspelers buiten het veld de kans krijgen om hun fysieke kwaliteiten te verbeteren.

In juli en augustus worden er zowel één-, twee- als driedaagse Soccer Camps georganiseerd op Varkenoord. Wil jij je voetbalkwaliteiten verbeteren op dé trainingslocatie van Feyenoord? Doe dan mee aan een van de zes voetbalkampen op Varkenoord en beleef Feyenoord deze voetbalzomer op een unieke manier!

MEER INFORMATIE