Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
Feyenoord Soccer Schools

UITGELICHT: Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Terneuzen

Op maandag 9 en dinsdag 10 juli 2018 vindt bij v.v. Terneuzen een Feyenoord Soccer Camp plaats. Het voetbalkamp bij deze Zeeuwse vereniging vormt de aftrap van de bomvolle voetbalzomer van Feyenoord Soccer Schools. Het is de vierde keer dat er een Soccer Camp wordt georganiseerd bij deze club. De eerste editie was in mei 2014. In dit bericht kom je meer te weten over v.v. Terneuzen.

Wil jij deelnemen aan dit Feyenoord Soccer Camp? Klik hier om je in te schrijven.

Voetbalvereniging Terneuzen is opgericht op 1 juli 1920 en bestaat dus al bijna 100 jaar. Sinds het bestaan van de club is het eerste elftal wisselend actief geweest in de eerste t/m de vierde klasse, met als hoogtepunt de promotie naar de hoofdklasse in het seizoen 2000-2001 waarin ook de districtsbeker werd gewonnen. Het vaandelteam van v.v. Terneuzen komt op dit moment uit in de derde klasse zondag.

De jeugdopleiding van v.v. Terneuzen bestaat uit 29 teams, waarvan vijf meisjesteams. De vereniging is altijd in beweging en is een begrip in Terneuzen en omstreken. Vanaf hun vijfde levensjaar kunnen kinderen bij v.v. Terneuzen kennismaken met de voetbalsport en daarnaast biedt de club iedereen die wil voetballen een passend aanbod. De leden van v.v. Terneuzen spelen hun thuiswedstrijden op sportcomplex ‘De Vliegende Hollander’. De Zeeuwse vereniging heeft de eer om al vanaf 1996 gebruik te mogen maken van deze mooie accommodatie.

In juli 2018 is het voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar mogelijk om bij v.v. Terneuzen te trainen op de Feyenoord-manier. De vereniging is op deze twee dagen de gastheer van dit voetbalkamp en nodigt alle jonge voetballers uit de omgeving van Terneuzen uit om zijn of haar voetbalkwaliteiten te komen verbeteren tijdens dit Feyenoord Soccer Camp!

Voor meer informatie over deze vereniging, ga naar www.vvterneuzen.nl.