Fanshop
Fanshop
Feyenoord Soccer Schools

Uitgelicht: Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Dilettant

Op donderdag 30 en vrijdag 31 mei 2019 vindt bij v.v. Dilettant uit Krimpen aan de Lek een Feyenoord Soccer Camp plaats. Het is de eerste keer dat er op Sportpark Dilettant een Soccer Camp wordt georganiseerd. In dit bericht kom je meer te weten over v.v. Dilettant.

Wil jij deelnemen aan dit voetbalkamp? Klik dan hier om je in te schrijven.

Voetbalvereniging ‘Dilettant’ werd opgericht op 1 augustus 1927. Het eerste elftal van de vereniging speelt haar wedstrijden in de 3e Klasse zaterdag. Belangrijkste doelstelling voor de vereniging is het beoefenen en bevorderen van de voetbalsport en het streeft daarbij naar een optimale mix tussen prestatie en recreatie, waarbij de sportiviteit hoog in het vaandel staat.

Een betrokken vereniging
De vereniging organiseert voetbalactiviteiten voor alle betrokkenen om zodoende een duurzame relatie op te bouwen. Door vertrouwen te geven en persoonlijk contact op te bouwen hoopt met een ‘thuisgevoel’ te bewerkstelligen. Dilettant is betrokken bij de directe omgeving en wil een grote mate van participatie creëren in de samenleving.

Samenwerking
Om deze betrokkenheid bij de directe omgeving extra kracht bij te zetten organiseert v.v. Dilettant in samenwerking met Feyenoord Soccer Schools nu dit Soccer Camp. Dilettant wil met dit voetbalkamp de poorten van het sportcomplex open zetten voor alle voetballers uit de gehele Krimpenerwaard. Hierbij wordt bijgedragen aan meer bewegen en sport in deze regio alsmede sociale interactie tussen leeftijdsgenoten uit de omgeving.

Meer weten over v.v. Dilettant? Ga dan naar www.dilettant.nl

  • Feyenoord Soccer Schools