Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FSS_visual_honselersdijk

UITGELICHT: Feyenoord Soccer Camp bij s.v. Honselersdijk

Van maandag 23 tot en met woensdag 25 juli 2018 wordt er bij s.v. Honselersdijk een Feyenoord Soccer Camp georganiseerd. Het voetbalkamp bij deze vereniging is het vijfde Soccer Camp van de voetbalzomer van Feyenoord Soccer Schools. In dit bericht kom je meer te weten over s.v. Honselersdijk.

Wil jij meedoen aan dit Feyenoord Soccer Camp? Klik hier om je in te schrijven.

Sportvereniging Honselersdijk is opgericht in het jaar 1964. Het eerste elftal van de club uit het Westland speelt op het veld in de tweede klasse zaterdag. s.v. Honselersdijk 1 bezet daar momenteel een gedeelde vierde plaats en kan wellicht in het restant van het seizoen nog een gooi doen naar promotie.

De vereniging bestaat zowel uit een veld- als een zaalafdeling. In totaal zijn er binnen s.v. Honselersdijk 46 teams actief, waarvan 11 seniorenelftallen, 8 zaalteams, 24 jeugdelftallen en 3 G-teams. Het eerste zaalteam is actief in de topklasse en staat in die competitie momenteel op de achtste plaats. De club heeft in totaal 904 leden. Liefst 673 leden zijn nog actief als speler.

Het Feyenoord Soccer Camp vindt plaats op sportpark De Strijphorst, de thuishaven van s.v. Honselersdijk. De vereniging is in het gelukkige bezit van een mooie accommodatie met drie kunstgrasvelden en twee natuurgrasvelden. Ook is er een extra veld van zestig bij veertig meter beschikbaar.

In juli 2018 is het voor kinderen tussen de zes en zestien jaar mogelijk om als een Feyenoord-prof te trainen bij deze voetbalvereniging. Alle jeugdige voetballers die hun voetbalkwaliteiten willen verbeteren zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit Feyenoord Soccer Camp!

Meer informatie over s.v. Honselersdijk vind je op www.svhonselersdijk.nl.