Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FSS_Hellevoetsluis

Uitgelicht – deel 3: Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Hellevoetsluis

In deel drie van de rubriek ‘Uitgelicht’ besteden we aandacht aan v.v. Hellevoetsluis. Bijna honderd jaar na de oprichting (9 mei 1919) is de vereniging gastheer van het derde Feyenoord Soccer Camp van komende zomer, dat plaatsvindt op donderdag 20 en vrijdag 21 juli 2017.

Inschrijven voor het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Hellevoetsluis? Klik hier.

Met 635 leden is v.v. Hellevoetsluis de grootste voetbalvereniging van de gemeente Hellevoetsluis. Prestaties en gezelligheid gaan hand in hand bij deze club. Het eerste elftal van de vereniging komt uit in de tweede klasse zaterdag. Daarnaast beschikt v.v. Hellevoetsluis over 23 jeugdteams die uitkomen op verschillende niveaus binnen het amateurvoetbal. Het ING Sportpark is gelegen aan de Brielsestraatweg, in één van de oudste woonwijken van Hellevoetsluis en op een steenworp afstand van de historische vesting van de stad.

Al vanaf 4,5-jarige leeftijd is het mogelijk om bij v.v. Hellevoetsluis te voetballen. Naast voetbalactiviteiten worden er ook spelletjesmiddagen, FIFA-toernooien en een jeugdkamp georganiseerd. Ieder voetbalseizoen wordt bij deze gezellige vereniging afgesloten met een rommelmarkt, spellencircuit, kampioenenparade en een barbecue.

De vereniging wordt gedragen door vrijwilligers, die door v.v. Hellevoetsluis dan ook erg gewaardeerd en gekoesterd worden. Eens per jaar worden deze vrijwilligers met een gezellige avond door de vereniging bedankt voor hun inspanningen.

Feyenoord en v.v. Hellevoetsluis zijn al jaren aan elkaar verbonden. Vandaar ook dat v.v. Hellevoetsluis graag, samen met Feyenoord Soccer Schools, een Feyenoord Soccer Camp organiseert. Het volkse karakter, de slogan ‘hand in hand’ en de rood-witte kleuren zijn enkele overeenkomsten tussen beide clubs. Feyenoord Soccer Schools en v.v. Hellevoetsluis kijken uit naar een fijne samenwerking!

Voor meer informatie over v.v. Hellevoetsluis kijk je op www.vvhellevoetsluis.nl.

In deze rubriek ‘Uitgelicht’ wordt wekelijks een locatie gepresenteerd, waar komende zomer een Feyenoord Soccer Camp plaatsvindt. Volgende week aandacht voor Graaf Willem II-VAC.