Fanshop
Fanshop
1601291645_TRIGGER-VOETBALFEEST

Tweede editie Kameraadjes Voetbalfeest op 28 maart

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar vindt het Kameraadjes Voetbalfeest dit jaar opnieuw plaats. Op maandag 28 maart (Tweede Paasdag) is er in en rondom De Kuip van alles te doen voor de leden van de Feyenoord Juniorclub. De kaartverkoop is vandaag (dinsdag) begonnen.

Optredens van topartiesten
Het evenement is verdeeld in een binnen- en buitenprogramma. In de buitenring van het stadion kunnen de kinderen zich de hele dag uitleven via verschillende activiteiten. Het binnenprogramma bestaat uit een wervelende show in het stadion, die gepresenteerd wordt door Pepijn Gunneweg (bekend van de BZT Show). Hij zal onder andere Ronnie Flex, Lee Towers, de Hermes House Band, de BZT Band en Noa (The Voice Kids) aankondigen als artiesten.

Spelers aanwezig
Net als tijdens de eerste editie zijn ook dit jaar spelers van Feyenoord aanwezig op het Kameraadjes Voetbalfeest. Zij zullen zich laten zien op het podium, maar ook aanschuiven voor een kidspersconferentie en aanwezig zijn bij de baby-fotoshoot. Daarnaast zijn er diverse Feyenoord-prominenten aanwezig in het kader van het thema ‘Helden’, waar tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest aandacht aan wordt besteed.

Iedereen is welkom!
Of je nu 0 jaar bent of 14 jaar, en of je nu wel of geen lid bent van de Feyenoord Juniorclub, iedereen is welkom. Alle Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je Kameraadje, dan ontvang je via de mail een speciale kortingscode om de gratis kaart te bestellen. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee; zij betalen slechts € 7,- per kaartje. Per Kameraadjes-lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten bijgekocht worden.

Voor leden van de Feyenoord Juniorclub geldt een voorrangsperiode van twee weken. Daarna kunnen ook niet-leden kaarten kopen. Er zijn 10.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Wees er snel bij, want de editie van vorig jaar was snel uitverkocht!

Kameraadjes Voetbalfeest 2015
Wil je (nog eens) zien hoe het vorig jaar was tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest? Bekijk hier de foto’s.

Nog geen Kameraadje? 
Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Als je je nu aanmeldt, betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 7,50 én ontvang je een gratis kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Meld je hier aan voor de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes.