Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Trainingen dinsdag en woensdag openbaar op 1908

Supporters die willen kijken hoe Feyenoord zich voorbereidt op de uitwedstrijd tegen FC Groningen van komende zondag (14:30 uur) zijn dinsdag (vandaag) en woensdag welkom op 1908. 

Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst traint op die dagen openbaar op het eigen trainingscomplex. De trainingen beginnen om 10:30 uur. Wie een openbare training wil bijwonen, kan vanaf vijf minuten voor aanvang via de ingang aan de Olympiaweg het trainingscomplex 1908 betreden. Parkeren kan eveneens aan de Olympiaweg en is gratis.

Trainingen maandag, vrijdag en zaterdag besloten
Donderdag staat een rustdag gepland, waarna de laatste twee trainingen in voorbereiding op het uitduel - vrijdag en zaterdag - zoals gebruikelijk besloten zijn. Besloten trainingen zijn niet toegankelijk voor pers en publiek. 

Uitverkocht uitvak
Feyenoord treft zondag FC Groningen in de 22ste speelronde van de Eredivisie. Het uitvak is al volledig uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen FC Emmen op zondag 3 maart. Kaarten bestel je snel en eenvoudig via deze link.