Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
training%2013juli-5

Trainingsschema Feyenoord in Oostenrijk

Feyenoord staat voor de derde week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst vertrekt morgen (dinsdag) naar Oostenrijk, waar het in Schruns een trainingskamp belegt tot en met zondag 23 juli. In dit bericht lees je meer informatie over het schema van Feyenoord voor komende week.

Voor vertrek naar Oostenrijk traint Feyenoord dinsdagochtend nog op de vertrouwde grond van Varkenoord. De training begint om 10:30 uur en is vrij toegankelijk voor supporters. Later op de dag stappen spelers en staf op het vliegtuig.

Feyenoord oefent in Oostenrijk op zaterdag 22 juli om 17:00 uur tegen SC Freiburg. De wedstrijd tegen de Duitse club is toegankelijk voor supporters en wordt gespeeld op het complex van FC Schruns (Wagenweg 49, 6780 Schruns). Aan de deur vindt kaartverkoop plaats, meer informatie hierover volgt via de officiële clubkanalen.

Het adres van de accommodatie waar de landskampioen komende week haar trainingen afwerkt is Schwimmbadstrasse 6 in Vandans. Het trainingsschema in Oostenrijk ziet er als volgt uit (onder voorbehoud van wijzigingen):

Woensdag
Training 10:30 uur (besloten)
Training 16:00 uur (besloten)

Donderdag
Training 10:30 uur

Vrijdag
Training 10:30 uur (besloten)
Training 18:00 uur

Zaterdag
Wedstrijd 17:00 uur: SC Freiburg – Feyenoord

Zondag
Training 10:15 uur