Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Van Persie maakt stappen op weg naar topper

Haalt Robin van Persie de topper tegen PSV van zondag? Die vraag leeft uiteraard onder een groot deel van de Feyenoord-aanhang, nu de captain de afgelopen twee duels miste door een blessure. In dat opzicht zette Van Persie deze week stappen in de goede richting, door delen van de training aan te sluiten bij de groep.

Zowel dinsdag als woensdag trainde Van Persie deels met het team mee, dit uiteraard ook tot tevredenheid van Giovanni van Bronckhorst. ‘Ik ben blij dat hij terug is’, zegt de hoofdcoach in gesprek met Feyenoord TV. ‘Deze week bekijken we wat Robin allemaal kan doen. Later deze week moet dan duidelijk worden hoe hij ervoor staat en wat er zondag mogelijk is tegen PSV.’

Op een nat en waterkoud 1908 waren woensdag ook vijf spelers van Feyenoord Onder 19 van de partij. Naoufal Bannis, Splinter de Mooij, Rodney Huijgen, Denzel Hall en Quilindschy Hartman vormden een welkome aanvulling voor de selectie, die was uitgedund door de wedstrijd die Jong Feyenoord dinsdagavond speelde in de Premier League International Cup.

Na een vrije donderdag is Feyenoord vrijdag weer compleet en vanaf die dag gaat de voorbereiding verder op de kraker van zondag. De Kuip is al weken uitverkocht, al zijn er nog wel Wedstrijdpakketten beschikbaar. Hou verder Feyenoord Ticket Exchange in de gaten of er nog kaarten beschikbaar komen van seizoenkaarthouders.

  • #feypsv
  • #RVPLegend