Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord vol energie richting volgende wedstrijd

Feyenoord is vol energie begonnen aan de voorbereiding op de volgende wedstrijd, aanstaande zondag tegen sc Heerenveen. Na een vrije dinsdag meldden de spelers zich woensdagochtend weer op trainingscomplex 1908, waar onder grote belangstelling een lekkere training werd afgewerkt.

Teamspirit
Passie, spelplezier en de wil om te winnen. Het was woensdag allemaal terug te zien op het trainingsveld, waar Giovanni van Bronckhorst en zijn staf een gevarieerd programma hadden samengesteld. Een van de oefenvormen die het meest in het oog sprong was het partijspel op een klein veld, waarbij behalve in de twee grote doelen ook in vier kleine doeltjes kon worden gescoord.

Linietraining
Hoewel de Feyenoorders in alle vier de partijtjes tot het uiterste gingen, was het werk daarmee nog niet gedaan. In het laatste half uur van de training werd de spelersgroep per linie opgesplitst. Jean-Paul van Gastel nam de verdedigers onder zijn hoede, Denny Landzaat concentreerde zich op de middenvelders en Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay hadden ieder een aantal aanvallers onder zich voor afrondoefeningen.

Supporters
Na twee uur verlieten de spelers voldaan het veld, al duurde het voor een aantal spelers even voordat zij de kleedkamer hadden bereikt. Dat had alles te maken met de aanwezigheid van honderden supporters, van wie zoveel mogelijk werden voorzien van een handtekeningen en foto’s.

Ook morgen (donderdag) hebben supporters de kans om de training van Feyenoord te bezoeken (aanvangstijd 10:30 uur op 1908). De laatste twee trainingen ter voorbereiding op de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen zijn besloten.

AS3I7021.JPG
AS3I6999.JPG
AS3I7009.JPG