Fanshop
Fanshop
IMG_9455%20(3)

Trainen als een echte prof op een Feyenoord Soccer Camp

Wil jij net als Sven van Beek, Karim El Ahmadi, Eljero Elia en alle andere spelers van Feyenoord trainen als een echte profvoetballer? Meld je dan aan voor een van de Feyenoord Soccer Camps in de meivakantie of van komende zomer! In totaal worden er twaalf voetbalkampen georganiseerd, waarvoor zich al meer dan driehonderd kinderen hebben aangemeld. Hieronder een overzicht van alle data en locaties. Klik op één van de locaties om direct in te schrijven en verzeker jezelf van een plaatsje!

De trainingen tijdens de Feyenoord Soccer Camps worden inhoudelijk verzorgd door de succesvolle Feyenoord Academy (de jeugdopleiding van je favoriete club) en staan onder leiding van oud-spelers van Feyenoord. De voetbalkampen zijn toegankelijk voor iedere voetballiefhebber (zowel jongens als meiden) van 6 tot en met 16 jaar.

De trainers van Feyenoord Soccer Schools kijken alweer uit naar een sportieve zomervakantie en staan klaar om je te helpen bij de ontwikkeling van jou als voetballer. Schrijf je in en beleef zelf hoe het is om te trainen als een Feyenoorder tijdens een Feyenoord Soccer Camp: www.feyenoordsoccerschools.nl.

Ook Sven van Beek hoopt dat jij je aanmeldt voor een van de sportieve Soccer Camps van de komende maanden. Kijk maar naar onderstaande video!