Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoord biedt supporters unieke kans: train mee met de selectie

Denk jij ook altijd vanuit je luie stoel, barkruk of het stadion dat jij het beter kan dan de spelers? Zou jij het ook altijd nét even iets anders doen dan wat er op het veld gebeurt? Feyenoord en haar partner TOTO komen daarom met een unieke actie voor haar supporters: maak kans om je voeten te laten spreken tijdens een training met Feyenoord 1 op het trainingscomplex 1908! Geen woorden, maar daden.
“Dan doe je ‘t toch lekker zelf!” Deze middag lanceerde Feyenoord de ludieke campagne via haar social kanalen. In de video zien we een Rotterdamse supporter die het vanuit zijn luie stoel beter weet. Zijn vrouw weet daar wel raad mee. 

De gelukkige ‘doe-het-zelver’ staat een bijzondere dag te wachten in Rotterdam Zuid. De dag start met een stevig sportontbijt met de selectie, waarna de kicksen worden ondergebonden voor een goede warming-up en een snel positiespel. Een once-in-a-lifetime ervaring! 

Voeg jij de daad bij het woord? Meld je dan nu gratis aan en wie weet sta jij binnenkort op het veld met jouw Feyenoord-helden.

DOE MEE & WIN!