Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1
wedstrijdaankond_levante_website

Traditionele openingswedstrijd tegen Levante UD

Feyenoord speelt op zondag 29 juli de officiële openingswedstrijd van het seizoen 2018-2019 in De Kuip. Het Spaanse Levante UD is de tegenstander in de eerste oefenwedstrijd in eigen stadion voorafgaand aan het nieuwe seizoen. De aftrap is om 14:30 uur.

Primera División
Levante keerde vorig seizoen na één jaar afwezigheid terug naar de Primera División. Het team presteerde dit seizoen naar behoren, met onder meer een spectaculaire 5-4 overwinning op Barcelona. Door clubs als Deportivo La Coruña en Athletic Bilbao onder zich te houden verzekerde de tweede club uit Valencia zich ook voor komend seizoen van deelname aan de hoogste Spaanse competitie.

Laatste krachtmeting
In de wetenschap dat naast landskampioen Barcelona ook Champions League-winnaar Real Madrid (2-2) en Sevilla (2-1 verlies) eerder dit jaar de nodige moeite hadden om tegen Levante een goed resultaat te behalen, kan Feyenoord kort voor de start van het nieuwe seizoen dus rekenen op een serieuze laatste krachtmeting in De Kuip.

Automatisch toegang voor seizoenkaarthouders
De openingswedstrijd zit inbegrepen bij de seizoenkaart 2018-2019, wat inhoudt dat seizoenkaarthouders automatisch toegang hebben tot het stadion voor de oefenwedstrijd tegen Levante. Zodra er meer informatie bekend is over de kaartverkoop wordt dit gecommuniceerd via de officiële clubkanalen.

Programma voorbereiding
De voorbereiding van Feyenoord op het seizoen 2018-2019 ziet er inclusief de openingswedstrijd tegen Levante UD tot dusver als volgt uit:

Maandag 25 juni

Eerste openbare training (14:30 uur)

Zaterdag 30 juni

SDC Putten - Feyenoord (14:30 uur)

Zaterdag 7 juli

Zeeuws Elftal - Feyenoord (17:00 uur)

Maandag 9 juli t/m zaterdag 14 juli

Trainingskamp Zwitserland

Woensdag 11 juli

BSC Young Boys - Feyenoord (18:00 uur)

Vrijdag 13 juli

FC Basel - Feyenoord (20:00 uur)

Donderdag 19 juli 

Open Dag (11:00 uur)

Zondag 29 juli

Feyenoord – Levante UD (14:30 uur)

  • #feylev