Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Toornstra neemt zaterdag afscheid in De Kuip

Jens Toornstra neemt aanstaande zaterdag officieel afscheid van Feyenoord. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Emmen wordt de aanvoerder van afgelopen seizoen in het zonnetje gezet en bedankt voor acht jaar dienstverband. Toornstra verlaat Feyenoord deze zomer om terug te keren naar FC Utrecht.

Met het officiële afscheid voor Toornstra gaat een wens in vervulling van club én supporters. Feyenoord staat uiteraard op gepaste wijze stil bij het vertrek van een speler die zolang alles gegeven heeft voor de club, in die periode vijf prijzen veroverde en uitgroeide tot een grote publiekslieveling. Dat ook het legioen Toornstra massaal wil bedanken voor zijn tijd in De Kuip, bleek wel uit de ongekende stroom aan reacties die loskwam na de bevestiging van de transfer.

Alles zal zaterdag plaatsvinden kort voorafgaand aan Feyenoords thuiswedstrijd tegen FC Emmen, die om 20:00 uur begint. Feyenoord adviseert alle supporters op tijd in het stadion aanwezig te zijn, om Toornstra zo het afscheid te geven dat hem zo toekomt. Heb je nog geen kaarten maar wil je er zaterdag graag nog bij zijn? Ga dan naar de Online Ticketshop om jouw kaarten te bestellen.

  • Jens Toornstra
  • #feyemm