Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Toornstra en Botteghin bezorgen jonge supporter mooie dag

Jens Toornstra en Eric Botteghin hebben een jonge supporter behoorlijk blij gemaakt. De elfjarige Jorn, een patiënt van het Sophia Kinderziekenhuis, mocht de twee voetballers van zijn favoriete club namelijk in een online interview een paar vragen stellen.

De digitale opkikker past bij de samenwerking die Feyenoord en het Sophia Kinderziekenhuis al jaren hebben. Voetballers van het eerste elftal of spelers van de multisportclub gaan geregeld langs in het ziekenhuis om de zieke kinderen te verrassen en ze zo een mooie dag te bezorgen.

Omdat het vanwege de coronamaatregelen nu niet mogelijk is om fysiek een bezoek te brengen, werd er dit keer een videobelafspraak gemaakt. De opnames daarvan zijn gebruikt voor een aflevering van Sophia TV. Dat programma wordt speciaal gemaakt voor de jonge patiëntjes in en buiten het Kinderziekenhuis.

Uit het gesprek tussen Jorn en de twee Feyenoord-spelers werd duidelijk dat Renato Tapia de grootste grappenmaker is van de selectie, Toornstra gaat oefenen met jongleren met drie voetballen en Botteghin zich met 32 jaar nog veel te jong vindt om over zijn voetbalpensioen na te denken.

Bekijk het item in de videospeler.