Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
contr%20tony%20vilhena-1

Tonny Vilhena verlengt contract tot 2020

Tonny Vilhena heeft zijn verbintenis met Feyenoord verlengd tot 2020. De zelf opgeleide middenvelder zette woensdagmiddag in de Boardroom van De Kuip zijn handtekening onder een nieuw contract. De vorige verbintenis van Vilhena liep tot medio 2018.

De 22-jarige Vilhena is dit seizoen een vaste waarde in het elftal van Giovanni van Bronckhorst. Hij kwam al in 28 wedstrijden in actie en maakte daarin vier doelpunten. Sinds zijn debuut voor Feyenoord in januari 2012 speelde Vilhena al ruim 140 wedstrijden in het eerste elftal. Vorig seizoen won hij met Feyenoord de KNVB Beker. Hij kwam inmiddels drie keer uit voor het Nederlands elftal.

Technisch directeur Martin van Geel is content met de verlenging van het contract van Vilhena, nadat de gesprekken in goede harmonie verliepen. ‘Tonny is een zeer belangrijke speler in onze selectie, die zich vanuit onze eigen jeugd heeft ontwikkeld tot international. We zijn zeer blij dat hij langer aan Feyenoord verbonden blijft en zijn vertrouwen heeft uitgesproken in de toekomst van de club.’