Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-Heracles%20Almelo-09

Timo Dolstra winnaar prijsvraag juni!

Elke maand kunnen jullie als Kameraadjes meedoen aan een prijsvraag om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs. Vorige maand een vraag over Dirk Kuyt en de prijsvraag werd goed beantwoord door… Timo Dolstra! Gefeliciteerd, jij bent de gelukkige winnaar!

Het was een afscheid om van te dromen: in de kampioenswedstrijd een hattrick scoren en als aanvoerder de kampioensschaal omhoog houden. Dirk Kuyt deed het! Zijn laatste doelpunt voor Feyenoord zal iedereen zich daarom voor altijd herinneren, maar de vraag van Coentje was tegen welke club Dirk zijn eerste doelpunt voor Feyenoord scoorde. Voor dat antwoord moeten we ver terug in de tijd, naar een klein stadionnetje in Almaar. Want AZ was de tegenstander waar onze blonde held zijn doelpuntenaccount voor Feyenoord opende. Timo Dolstra was één van de Kameraadjes die het goede antwoord instuurde en wint daarom een leuke Feyenoord-prijs!

Wil jij ook kans maken op een leuke Feyenoord-prijs? Doe dan mee met de nieuwe prijsvraag via deze link! Deze maand gaat de prijsvraag over Jean-Paul Boëtius, die deze zomer terugkeerde bij Feyenoord!