Fanshop
Fanshop
nieuwe%20fanshop-2

Thuistenue 2016-2017 voor het eerst verkrijgbaar in nieuwe fanshop

Het nieuwe thuistenue van Feyenoord voor het seizoen 2016-2017 is aanstaande zondag voor het eerst verkrijgbaar in de nieuwe Feyenoord Fanshop aan het Binnenwegplein, die om 9:00 uur wordt geopend.

De fanshops bij het stadion en op het Centraal Station gaan zondag allebei om 10:00 uur open. Vanaf dat moment is het nieuwe tenue ook in die winkels verkrijgbaar en via www.feyenoordfanshop.nl.

De opening van de nieuwe Feyenoord Fanshop op het Binnenwegplein wordt zondag verricht door Jan Boskamp. Supporters die naar de opening komen, krijgen tevens de kans om het nieuwe boek ‘BOSKAMP – Leven met Feyenoord’ door hem te laten signeren.

Door de deuren van de nieuwe Fanshop al om 9:00 uur te openen, hebben supporters voldoende tijd om vanaf het Binnenwegplein door te reizen naar De Kuip, waar om 12:00 uur de eerste training van het seizoen begint.

Het nieuwe onderkomen van de Feyenoord Fanshop, ter grootte van ruim 210 vierkante meter, komt pal naast de vestiging van de Media Markt op Binnenwegplein nummer 60.