Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-FC%20Twente-39

Thuisduels met PEC Zwolle en Vitesse uitverkocht

Feyenoord speelt ook tegen PEC Zwolle (zaterdag 14 oktober, 20:45 uur) en Vitesse (zaterdag 2 december, 20:45 uur) in een uitverkochte Kuip. De laatste kaarten voor beide duels werden maandagochtend verkocht.

Het zijn de vierde en vijfde thuiswedstrijd van dit seizoen die uitverkocht raken. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst opende het seizoen vorige week zondag in een vol stadion tegen FC Twente, terwijl voor de thuisduels met Willem II (zondag 27 augustus) en NAC Breda (zaterdag 23 september) ook al geen kaarten meer verkrijgbaar zijn.

Feyenoord Wedstrijdpakket
Voor de thuiswedstrijden tegen PEC Zwolle en Vitesse zijn nog wel wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor de wedstrijd, uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Thuiswedstrijden eerste seizoenshelft
Heb je geen kaart kunnen bemachtigen voor een van de uitverkochte duels? Voor enkele andere thuisduels in de eerste seizoenshelft zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. De kaartverkoop voor alle thuiswedstrijden van Feyenoord verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop