Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1
c9cceee6b70f8b5130eee98e941d1d47_2000_2000.jpg

Thijs Jansen tekent bij tot medio 2025

Feyenoord heeft met Thijs Jansen overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de twintigjarige doelman, die nog doorliep tot de zomer van 2023, wordt opengebroken en verlengd tot medio 2025. Jansen werd onlangs door Feyenoord voor één seizoen verhuurd aan TOP Oss.
Jansen zelf is trots op zijn contractverlenging bij Feyenoord. ‘De stappen die ik de afgelopen jaren bij de club heb kunnen zetten geven mij een goed gevoel voor de toekomst. Van de trainingen en wedstrijden bij Feyenoord 1 heb ik ontzettend veel geleerd. Het huidige seizoen hoop ik me bij TOP Oss verder te kunnen ontwikkelen en met de nodige ervaring terug te keren in Rotterdam. Dat mijn contract is opengebroken en verlengd zie ik als een blijk van vertrouwen van de club.’

De in Lisserbroek geboren Jansen begon zijn carrière bij FC Lisse, maar speelt inmiddels al acht jaar bij Feyenoord. Na op Varkenoord alle Academy-teams te hebben doorlopen maakte de keeper op 9 oktober 2020 zijn officieuze debuut voor Feyenoord 1 in de vriendschappelijke wedstrijd tegen KRC Genk (1-1). Het huidige seizoen komt de sluitpost op huurbasis uit voor TOP Oss.
  • Thijs Jansen