Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Terugblikken | alles over de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam

De zinderende hitte weerhield supporters er vandaag niet van om de wedstrijd in het stadion of thuis te volgen. Nu het seizoen weer is begonnen, en in een andere setting dan normaal vanwege de coronamaatregelen, is er genoeg om op terug te blikken.

Liveblog
Naast de aftrap van het nieuwe seizoen stond vandaag ook deels in het teken van de maatregelen die zijn getroffen vanwege het coronavirus. Met een beperkt publiek van 3.000 man werd de ploeg vandaag vanaf de tribunes gesteund op een ingetogen manier zoals voorafgaan aan de wedstrijd werd verzocht. De aanloop naar en het verloop van de oefenwedstrijd lees je terug in het liveblog.

Interview Dick Advocaat
Hoofdtrainer Dick Advocaat noemde het een surrealistische middag. Zo stelde hij tevreden tijdens de persconferentie: β€˜Het is leuk dat je wint, maar het ging vandaag vooral om het fysieke aspect. Het belangrijkste voor de jongens is dat ze in conditie komen. Wat dat betreft was het voor beide partijen een nuttige wedstrijd.’ Klik hier om de volledige nabeschouwing van de persconferentie terug te lezen.

Interview Jordy Wehrmann
Voor Jordy Wehrmann was het een mooi begin van het nieuwe seizoen. Hij kreeg namelijk zijn eerste speelminuten toegewezen van Advocaat en verscheen voor de camera van Feyenoord TV om zijn ervaring te delen. Het volledige interview met de 21-jarige speler is hier volledig te zien.

Β 

Β