Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
FSL%20minuut%20stilte

Teams Street League staan stil bij overlijden Cruijff

De teams van de Feyenoord Street League hebben tijdens de zevende speelronde stilgestaan bij het overlijden van Johan Cruijff. De beste Nederlandse voetballer aller tijden overleed op donderdag 24 maart en werd door de teams herdacht met een minuut stilte.

Na deze uiting van respect gingen de wedstrijden in de verschillende wijken onder zonnige omstandigheden van start. In IJsselmonde werd een heuse derby gespeeld tussen Piva Boys en Bivri Boys, die eindigde in 3-12. Ondanks dit grote krachtsverschil kregen de aanwezige toeschouwers, waaronder veel ouders van de kinderen, een leuke en sportieve wedstrijd te zien.

Opvallend was ook de uitslag van de wedstrijd Rotterdam Zuidjes – FC Rijnmond in de wijk Feijenoord: 12-13. De koploper kwam zodoende met de schrik vrij tegen de Rotterdam Zuidjes, een team dat louter uit meisjes bestaat. Dat deze goed voetballende dames het de lijstaanvoerder zo lastig maakten, leverde ze dan ook veel complimenten op, ook van hun tegenstanders.

Mooi nieuws was er ook voor De Slinge Jonkies uit Charlois. Omdat zij tien buurtbijdragen hebben georganiseerd, mochten zij deze week de gouden bandjes in ontvangst nemen.