Fanshop
Fanshop
manc-fey-46

Teamnieuws: Van Bronckhorst zaterdag ruim in keuzes

Feyenoord reist zaterdag met een zo goed als fitte selectie naar het NoordLease Stadion voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Alleen de al langer geblesseerden Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden ontbreken, waardoor trainer Giovanni van Bronckhorst ruim in zijn keuzes zit.

Nicolai Jørgensen, Jeremiah St. Juste en Bart Nieuwkoop verschenen dinsdag niet aan de aftrap van het duel met Manchester City, maar zijn tegen Groningen inzetbaar. ‘Jeremiah had wat last van zijn knie, met Bart wilden we geen risico nemen en Nico was niet helemaal fris. Gelukkig was hij in de laatste fase van de wedstrijd wel inzetbaar en dat geldt ook voor morgen,’ verklaarde Van Bronckhorst vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in De Kuip.

Omdat ook de andere spelers de wedstrijd tegen Manchester City goed hebben doorstaan, had Van Bronckhorst de afgelopen dagen een zo goed als complete selectie tot zijn beschikking. ‘Sinds lange tijd hadden we weer twintig veldspelers op de training, dus dat is mooi,’ aldus de coach.

De wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord begint zaterdagavond om 19:45 uur.