Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-ADO%20Den%20Haag-28

Teamnieuws: Van Bronckhorst hoopt op Van Beek en Berghuis

Giovanni van Bronckhorst hoopt woensdag in de halve finale van de TOTO KNVB Beker te kunnen beschikken over Sven van Beek en Steven Berghuis. Het duo neemt normaal gesproken dinsdagmiddag deel aan de laatste training voorafgaand aan het bekerduel met Willem II. Dat vertelde de hoofdcoach van Feyenoord dinsdag op de persconferentie.

‘We zullen op de training van vanmiddag beoordelen of ze morgenavond inzetbaar zijn’, vertelde Van Bronckhorst, die woensdagavond in De Kuip sowieso geen beroep kan doen op de langer geblesseerden Sam Larsson en Jeremiah St. Juste. De hoofdcoach ziet Bilal Basaçikoglu terugkeren na een schorsing.

Berghuis, Van Beek, Karim El Ahmadi, Tyrell Malacia, Jens Toonstra en Eric Botteghin missen bij een volgende gele kaart een eventuele bekerfinale. Van Bronckhorst zei daar niet mee bezig te zijn. ‘Wij moeten vol voor de winst gaan. Dat doe je door alles te geven en dus zeker niet met de handrem erop te spelen. De jongens weten het, maar het allerbelangrijkst is de finale halen.’

Kaartverkoop Feyenoord - Willem II
Iedere supporter, inclusief seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes, kan vier kaarten kopen voor het duel met de Tilburgers. Bestel je kaarten nu snel via www.feyenoord.nl/ticketshop, waar ook meer te vinden is over de nog beschikbare vakken voor Feyenoord – Willem II.

  • Sven van Beek
  • Steven Berghuis