Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Teamnieuws: St. Juste en Tapia hervatten training

Jeremiah St. Juste en Renato Tapia hebben vrijdag de groepstraining hervat. Of beide spelers zondag tegen Excelsior tot de selectie behoren, kon Giovanni van Bronckhorst nog niet zeggen. ‘Daar heb ik morgen meer zicht op,’ sprak de hoofdtrainer vrijdagmiddag tijdens de persconferentie.

In De Kuip liet Van Bronckhorst verder weten dat er na de wedstrijd tegen AS Trencín (1-1) geen nieuwe blessuregevallen bij zijn gekomen. ‘Iedereen die gisteren speelde, is zeer waarschijnlijk ook aanstaande zondag beschikbaar,’ aldus de coach. Dat geldt ook voor Bart Nieuwkoop, die donderdag voortijdig het veld moest verlaten.

Van Bronckhorst kan niet beschikken over Eric Botteghin en Jean-Paul Boëtius. Zij missen zondag de stadsderby tegen Excelsior. Beide Feyenoorders zijn geschorst naar aanleiding van hun rode kaart in de wedstrijd van afgelopen zondag tegen De Graafschap.

Nicolai Jørgensen is er in ieder geval ook nog niet bij. ‘Ik hoop binnenkort meer duidelijkheid te hebben over hoe lang het nog gaat duren met zijn blessure. Onze medische staf is hard bezig om hem goed te begeleiden,’ aldus Van Bronckhorst.

Kaarten Feyenoord – Excelsior
Heb je nog geen kaarten voor de eerste thuiswedstrijd van de Eredivisie 2018-2019?? Er zijn nog kaarten te koop voor de stadsderby. Klik hier om naar de Ticketshop te gaan!