Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Teamnieuws: Feyenoord zonder Boëtius en St. Juste

Jean-Paul Boëtius ontbreekt donderdag in de wedstrijdselectie van Feyenoord voor het Europa League-duel met AS Trencín. De aanvaller wordt door trainer Giovanni van Bronckhorst buiten de selectie gelaten. Daarnaast heeft Boëtius naar aanleiding van zijn rode kaart tegen De Graafschap van afgelopen zondag een geldboete gekregen.

‘Ik heb goed met Jean-Paul gesproken,’ zei Van Bronckhorst woensdagmiddag tijdens een persconferentie in De Kuip, waarin hij vooruitblikte op het duel met de Slowaakse tegenstander in de derde voorronde van de Europa League. ‘Hij heeft een geldboete gekregen en zit morgen niet bij de selectie, omdat ik voor andere spelers kies. Het wordt een moeilijk verhaal voor Jean-Paul.’

Blessures
Ook Jeremiah St. Juste is donderdag nog niet van de partij. De verdediger viel afgelopen zondag in de wedstrijd tegen De Graafschap in de rust uit met een blessure. Hij miste vorige week ook de heenwedstrijd tegen AS Trencín.

Daarnaast mist Van Bronckhorst nog de al langer afwezige Renato Tapia, Nicolai Jørgensen, Ridgeciano Haps en Yassin Ayoub, die afgelopen maandag minuten maakte in Jong Feyenoord. Luis Sinisterra behoort wel tot de selectie van negentien spelers, die voor de wedstrijd tot achttien spelers wordt teruggebracht. ‘Luis wordt steeds scherper en steeds fitter. Hij is een speler met specifieke kwaliteiten, die ik goed kan gebruiken,’ zei Van Bronckhorst over de 19-jarige Colombiaan.

Kaarten Feyenoord – AS Trencín
Heb je nog geen kaarten voor de thuiswedstrijd tegen AS Trencín? Al vanaf 17,50 euro kun je erbij zijn. Koop hier je kaarten en kom donderdag naar De Kuip!

  • #feytre
  • Jean-Paul Boëtius
  • Jeremiah St. Juste