Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Teamnieuws: Van Persie ontbreekt tegen FC Groningen

Feyenoord moet het zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen doen zonder Robin van Persie. De aanvoerder is niet op tijd hersteld van de blessure die hem ook twee weken geleden tegen Heracles Almelo aan de kant hield.

‘Robin heeft vandaag nog niet met de groep kunnen meetrainen, dus de wedstrijd tegen FC Groningen komt te vroeg voor hem,’ stelde trainer Giovanni van Bronckhorst vrijdagmiddag tijdens de persconferentie. ‘De verwachting is dat Robin na het weekend weer bij de groep kan aansluiten en hopelijk een goede week kan maken richting de thuiswedstrijd tegen PSV.’

Luis Sinisterra heeft de groepstraining al wel hervat, maar is nog niet wedstrijdfit. Zodoende ontbreekt de Colombiaan zondag in de wedstrijdselectie, evenals de geschorste Jeremiah St. Juste en de geblesseerde Ridgeciano Haps, die tot de winterstop niet inzetbaar is.

Nicolai Jørgensen en Renato Tapia waren vandaag de laatste internationals die weer aansloten op 1908. Beide spelers zijn zondag inzetbaar.

Kom jij naar De Kuip?
Feyenoord treft FC Groningen zondag om 14:30 uur in De Kuip. Wil jij erbij zijn? Kaarten voor het thuisduel koop je hier.