Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Teamnieuws | Diemers en Spajic mee naar Tilburg

Mark Diemers is weer inzetbaar voor Feyenoord, aanstaande zondag in de uitwedstrijd tegen Willem II. De middenvelder miste vorige week de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag vanwege een blessure.

Uros Spajic zit in Tilburg voor het eerst bij de wedstrijdselectie. De van FK Krasnodar gehuurde verdediger kreeg deze week zijn werk- en verblijfsvergunning, trainde aansluitend voor het eerst mee en kan dus zondag zijn debuut maken voor Feyenoord.

Tegenover de inzetbaarheid van Diemers en Spajic staat het ontbreken van Nicolai Jørgensen en Christian Conteh. Laatstgenoemde sloot deze week aan bij de groepstraining, maar moest vrijdag toch het veld weer voortijdig verlaten.

Over de ernst van de blessure van Jørgensen kon Advocaat vrijdag weinig duidelijkheid verschaffen. De Deen haakte vorige week tijdens de warming-up voor het duel met ADO af met een blessure, die hem in elk geval de wedstrijd tegen Willem II kost.

Advocaat gaf verder aan dat Tyrell Malacia een uitstekende indruk maakte tijdens zijn eerste groepstrainingen van de afgelopen week. De coach weet echter nog niet of hij de vleugelverdediger meeneemt naar Tilburg, zo vertelde hij tijdens de persconferentie.

Willem II – Feyenoord begint zondag om 14:30 uur.