Fanshop
Fanshop
De Club

Meer informatie over uitwedstrijd tegen Dinamo Tbilisi

Kort voor de heenwedstrijd tegen Dinamo Tbilisi van gisteravond werd bekend dat de return volgende week donderdag in Georgië zonder publiek moet worden gespeeld. Dit vanwege een straf van de UEFA voor de Georgiërs. In dit bericht lees je wat dit (voorlopig) betekent voor Feyenoord-supporters en hoe de club tracht gedupeerde supporters te helpen.

Supporters met wedstrijdkaart
Feyenoord doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de 63 supporters die donderdag via de club al een kaart hebben gekocht voordat de sanctie bekend werd, de uitwedstrijd toch kunnen bezoeken. De betreffende 63 supporters kunnen voor nadere informatie contact opnemen met Service & Tickets via 0900-1908 of via het reactieformulier op de website: www.feyenoord.nl/service.

Supporters met vlucht
Feyenoord realiseert zich dat er wellicht ook supporters zijn die al een reis hadden geboekt richting Tbilisi, zonder dat zij nu in het bezit van een wedstrijdkaart kunnen komen. Hoewel Feyenoord niks kan doen aan de straf van de UEFA en de (late) timing hiervan, spant de club zich tot het uiterste in om ook deze supporters donderdag toegang tot het stadion in Tbilisi te laten krijgen. Feyenoord heeft deze aanpak afgestemd met FSV De Feijenoorder.

Voorwaarde is in elk geval dat zij kunnen aantonen dat zij vóór donderdag 8 augustus 18.00 uur (enkele uren nadat het nieuws over de straf door de UEFA bekend werd gemaakt) hun vlucht en/of verblijf naar Tbilisi al hadden geboekt. Dit kenbaar maken kan middels het invullen van het reactieformulier (www.feyenoord.nl/service) en hierbij het bewijs van de betreffende boeking uploaden waarop ook de dag en het tijdstip van de boeking staat.

Feyenoord weet uiteraard niet hoeveel mensen dit betreft en weet daaruit voortvloeiend dus ook niet of er voldoende kaarten over zijn om iedereen die op basis hiervan in aanmerking zou komen voor een kaart deze ook te verstrekken. Is dit niet het geval, dan krijgen Diamond- en Goldcardhouders die al een vlucht en/of verblijf hadden geboekt voorrang op het eventueel kunnen aanschaffen van een kaart. Ben je een van de supporters die al een vlucht en/of verblijf had geboekt? Neem dan contact op met Service & Tickets via het reactieformulier of 0900-1908.

Mogelijk beroep
Of Dinamo Tbilisi in beroep gaat tegen de straf is op dit moment niet duidelijk. Ook is niet bekend of er sprake is van een opschortende werking van de straf als de koploper van de Georgische competitie hiertoe zou besluiten. Zodra hier meer duidelijkheid over is, volgt die informatie uiteraard via de clubkanalen.

  • #dtbfey