Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Supporters welkom bij stadsderby in play-offs

Feyenoord mag komende woensdag in de halve finale van de play-offs toegang bieden aan 6.500 supporters. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden als bij de thuiswedstrijd tegen Vitesse van vorige maand. Zo dienen alle bezoekers vooraf negatief te zijn getest op het coronavirus. In dit bericht lees je meer informatie over het claimen van de kaarten, het bezoeken van deze wedstrijd in De Kuip en de praktische zaken rondom het testen.

Voorrang voor seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders krijgen voorrang om de derby tegen Sparta Rotterdam (aanvang 21:00 uur) te bezoeken. Zij kunnen vanaf vandaag (maandag) 19:00 uur een kaart claimen. Meer informatie hierover krijgen zij per e-mail.

Aanvullende ticketinformatie:

  • Alle wedstrijdkaarten zijn gratis voor seizoenkaarthouders.
  • Een parkeerkaart bijkopen is mogelijk vanaf € 15,-.
  • Parkeerjaarkaarten zijn geldig voor deze wedstrijd.
  • De volgende tribunes blijven dicht vanwege beperkt toegestane capaciteit: Gerard Meijer tribune tweede ring, Olympiatribune tweede ring en de gehele Willem van Hanegem tribune.


Aanvullende bezoekersinformatie:

  • Evenals bij de eerdere duels met publiek van dit seizoen wordt gewerkt met tijdsloten. Supporters met een kaart ontvangen per e-mail een tijdslot waarop ze zich dienen te melden bij de poorten van het stadion.
  • In en rondom De Kuip geldt de anderhalve meter afstand-maatregel.
  • Er geldt een mondkapjesplicht voor supporters vanaf het moment dat ze in de rij staan tot het moment dat ze plaatsnemen op hun stoeltje. Vanaf dat moment is een mondkapje niet verplicht. Het mondkapje moet wel weer op vanaf het moment dat supporters het stadion verlaten.
  • Feyenoord vraagt supporters met coronagerelateerde gezondheidsklachten niet naar het stadion te komen, óók indien zij wel in het bezit zijn van een toegangskaart en een negatieve testuitslag.

Testen
Voorafgaand aan hun wedstrijdbezoek dienen alle supporters negatief te zijn getest op het coronavirus. De verplichting voor een test geldt voor alle bezoekers (ook indien al gevaccineerd) vanaf 12 jaar. Kinderen t/m 11 jaar mogen zonder sneltest het stadion betreden. Bij de poorten van het stadion zal om drie zaken worden gevraagd: een wedstrijdkaart, een geldig ID-bewijs en een negatieve test in de CoronaCheck-app. Lees verder voor meer info over de test en deze app, die gratis te downloaden is in de App- en Playstore.

CoronaCheck-app
Supporters met een wedstrijdkaart kunnen via www.testenvoortoegang.nl een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Deze sneltest mag niet ouder zijn dan 40 uur, gerekend vanaf het laatste fluitsignaal van Feyenoord – Sparta. Na afloop van de wedstrijd hoeven bezoekers zich niet opnieuw te laten testen.

Bij een negatieve test ontvangen supporters een e-mail met de uitslag. Hierin staat een code, die kan worden ingevuld in de CoronaCheck-app. Na het invullen van deze code wordt een QR-code aangemaakt, die bij de toegangspoort wordt gescand. Wanneer de test positief is, worden supporters hierover persoonlijk gebeld door een medewerker van de GGD. Voor meer informatie over het testen verwijst Feyenoord naar deze graphic.

Vragen
Feyenoord kan zich voorstellen dat dit bericht vragen kan oproepen bij supporters. In dat geval kunnen zij contact opnemen met de afdeling Service & Tickets.