Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Supporters welkom bij oefenduel met AEK Athene

Feyenoord oefent op zaterdag 3 juli om 13:30 uur tegen AEK Athene. Het vriendschappelijke duel wordt gespeeld op Varkenoord en hierbij zijn supporters welkom. In totaal zijn er 2.000 kaarten beschikbaar, voor € 10,- per stuk. In dit bericht lees je alle informatie over het bezoeken van deze wedstrijd.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Feyenoord – AEK Athene start op zaterdag 26 juni om 9:00 uur voor seizoenkaarthouders (2020-2021 en 2021-2022). Zij krijgen voorrang tot dinsdag 29 juni 18:00 uur, vanaf dan kunnen ook leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes een kaartje bestellen (indien er nog kaarten beschikbaar zijn). Overige supporters zijn vanaf 1 juli, 18:00 uur aan de beurt – uiteraard ook onder voorbehoud van beschikbaarheid. De kaartverkoop loopt volledig via de Online Ticketshop.

Coronamaatregelen
Voor het bezoeken van deze wedstrijd dienen supporters naast een geldig wedstrijdticket ook een coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 40 uur oud of een vaccinatiebewijs. Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of via coronacheck.nl. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen. Mondkapjes, een vaste zitplaats en de 1,5 meter afstand zijn niet verplicht.

Praktische info
Varkenoord is vanaf 12:00 uur toegankelijk voor supporters, anderhalf uur voor de aftrap. Parkeren kan op P2 bij De Kuip, vanaf daar is het enkele minuten lopen. Op het complex van Feyenoord Academy is catering en een verkooppunt aanwezig van de Feyenoord Fanshop, waarbij met pin kan worden betaald. Alleen in de kantine kan ook contant worden betaald.

Meer informatie over de kaartverkoop voor Feyenoord – AEK Athene vind je hier.