Fanshop
Fanshop
IMG_1779

Supporters trotseren regen op Varkenoord

Feyenoord heeft donderdagochtend op Varkenoord in de stromende regen een groepstraining afgewerkt, maar het slechte weer weerhield honderden supporters er niet van om naar Rotterdam-Zuid te komen. Verscholen onder paraplu’s, gehesen in regenjacks of toch maar gewoon in een korte broek keken zij toe hoe de selectie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst verder toewerkte naar de competitiestart tegen FC Utrecht op zaterdag 8 augustus in De Kuip.

In de aanloop naar het Eredivisieduel met de Utrechters staat voor Feyenoord komende zaterdag de laatste testcase op het programma. Die dag spelen de Rotterdammers in eigen huis de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding, tegen de Griekse recordkampioen Olympiakos. Voor dit duel is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

Steun jij het elftal van Van Bronckhorst tegen de Griekse topclub? Koop dan nu je kaartje voor Feyenoord – Olympiakos! Tickets voor de krachtmeting met de Grieken zijn uitsluitend te koop via internet vanaf € 17,50 per stuk. Kijk voor alle informatie over de kaartverkoop of om direct een tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot het duel.

Wil jij niets missen van alle thuiswedstrijden dit seizoen en verzekerd zijn van je plaats in De Kuip tijdens de oefenwedstrijd tegen Olympiakos? Vraag dan nu een seizoenkaart aan voor seizoen 2015-2016. Kijk voor alle informatie of om direct te bestellen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart