Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
opel%20stadion1

Supporters in stijl richting Sevilla

Waar veruit de meeste Feyenoord-supporters die donderdagavond aanwezig zijn bij de wedstrijd tegen Sevilla de afgelopen dagen per vliegtuig naar Zuid-Spanje reisden, kregen Erik Broere en zijn zoons Danny en Anton de kans om op een heel bijzondere wijze in Sevilla te komen. De drie werden de winnaar van een actie van Feyenoords hoofdsponsor Opel, die hen in staat stelde om met een Opel in clubkleuren naar Spanje te rijden. De drie arriveerden woensdagavond na een rit van circa 2.200 kilometer vanuit Gorinchem in Sevilla, waar ze donderdagavond aanwezig zijn bij de eerste groepswedstrijd van Feyenoord in de Europa League.

Erik, Danny en Anton vertrokken dinsdagochtend vanuit Nederland. Na een tussenstop in Bordeaux in de nacht van dinsdag op woensdag reden ze in een keer door richting Sevilla. Daarbij trok hun auto met name in de stad van bestemming veel bekijks. ‘We zijn verschillende keren bij een stoplicht op de foto gezet’, glimlachte vader Erik.

De drie hadden donderdag de kans om Sevilla te ontdekken, waarbij ze in de stad al verschillende andere Feyenoord-supporters tegen het lijf liepen. Op die manier werd voorzichtig de wedstrijdspanning voor het duel van donderdagavond al opgebouwd. ‘We hopen op een 1-2 overwinning voor Feyenoord’, zei Danny. ‘Al vind ik zelf dat de wedstrijd van aanstaande zondag nog iets belangrijker is.’

De prijswinnaars vertrekken vrijdagochtend weer uit Spanje, waarna ze wederom in twee etappes naar huis zullen rijden. ‘Een flinke rit, maar ook een heel mooie ervaring’, besloot Erik.