Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
AS3I8703

Supporter uit Zierikzee eerste winnaar nieuwe thuisshirt

Beerend van der Neut uit Zierikzee is de allereerste supporter die eigenaar is geworden van het officiële Feyenoord-thuisshirt voor het seizoen 2017-2018. De 23-jarige supporter was vrijdagochtend als eerste ter plaatse, nadat Feyenoord via een live uitzending op haar Facebook-account had laten doorschemeren op welke locatie het nieuwe shirt gratis was af te halen.

Van der Neut was om 7:33 uur, drie minuten na de start van de live uitzending, op de juiste plaats. Hij ontving na het roepen van het codewoord #TakeMeHome het shirt uit handen van oud-speler Regi Blinker, die samen met YouTuber Koen van het populaire YouTube-kanaal DNPNL het eerste shirt mocht weggeven.

Door 12 provincies voor 12e man
Zeeland is een van de twaalf provincies waar Feyenoord vandaag het nieuwe thuistenue presenteert. De club reist door het hele land om het legioen (de twaalfde man) te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun in het onvergetelijke kampioensseizoen. In elke provincie heeft één supporter de kans om het nieuwe thuisshirt als eerste te vinden, door via de livestream op www.facebook.com/feyenoord te achterhalen waar de crew van Feyenoord zich bevindt.

#TakeMeHome
Supporters die te laat waren om als eerste het shirt te bemachtigen, maken alsnog kans om het nieuwe Feyenoord-thuistenue te winnen. Hiervoor dienen zij op de locatie een foto te maken van de achtergelaten Feyenoord-sticker en die foto op social media te plaatsen met #TakeMeHome.

Meer informatie over het Feyenoord-thuistenue voor het seizoen 2017-2018 vind je hier. Het Feyenoord-thuistenue is vanaf morgen (zaterdag 1 juli) verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops in Rotterdam, die vanaf 08:00 uur de deuren openen. Online bestellen kan via www.feyenoordfanshop.nl.