Fanshop
Fanshop
Websitebericht%20SC%20740x480

‘Support Casper’ met speciaal polsbandje

In de Feyenoord Fanshops zijn vanaf vandaag (woensdag) speciale polsbandjes te koop waarmee jij de actie ‘Support Casper’ kunt steunen. De Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’ zet zich via deze campagne in voor baanbrekend onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met alvleesklierkanker. Deze Stichting is tevens het goede doel van de Benefietwedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag, die over precies een week op het programma staat in De Kuip.

Polsbandjes
De bandjes zijn zowel in de fysieke winkels als online verkrijgbaar en kosten 2 euro per stuk. Iedereen die een bandje koopt, steunt Caspers strijd tegen alvleesklierkanker, want de volledige winst gaat naar ‘Support Casper’.

‘Studio Support Casper’
Feyenoord TV staat vanavond in het teken van ‘Support Casper’. Prof. dr. Casper van Eijck is studiogast en is naast clubarts van Feyenoord ook werkzaam bij het Erasmus MC als chirurg en onderzoeker op het gebied van alvleesklierkanker. Hij vertelt over zijn strijd en de behandelmethode waar hij onderzoek naar doet.

Kaartverkoop
Feyenoord speelt volgende week woensdag (aanvang 18:00 uur) een Benefietwedstrijd tegen ADO Den Haag voor ‘Support Casper’. Voor dit duel zijn nog kaarten te koop. De kaarten kosten € 12,50 per stuk en zijn te koop in de Online Ticketshop. Per persoon kan een onbeperkt aantal kaarten worden gekocht. Seizoenkaarten zijn niet geldig bij de Benefietwedstrijd.

Kameraadjeswedstrijd
Het duel tussen Feyenoord en ADO Den Haag is tevens een Kameraadjeswedstrijd. Leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes kunnen hun gratis kaartje verzilveren in de Online Ticketshop verzilveren. Kameraadjes kunnen ook (maximaal twee) extra kaarten kopen voor ouders, broertjes, zusjes en/of vriendjes en vriendinnetjes.

Extra donatie
Wil je de actie Support Casper extra ondersteunen? Het is mogelijk om tijdens het verkoopproces in de ticketshop een extra bedrag te doneren. Ook kun je meedoen aan de SMS-actie. Als je CASPER sms’t naar 4333, doneer je automatisch en eenmalig €3.