Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Mis niets van ‘Super Weekend’

Voor Feyenoord en Feyenoord Onder 19 staan dit weekend twee heerlijke wedstrijden op het menu. Met de mini-Klassieker op Varkenoord zaterdag als voorgerecht en zondag de topper tussen Feyenoord en PSV in De Kuip kan gerust worden gesproken van een ‘Super Weekend’.

De officiële Feyenoord-kanalen staan zaterdag en zondag geheel in het teken van beide topduels, zodat supporters niets hoeven te missen. In dit bericht lees je hoe je alles van minuut tot minuut kan volgen.

Zaterdag 14:30 uur: Feyenoord O19 – Ajax O19 live
De mini-Klassieker op Varkenoord wordt LIVE uitgezonden op het officiële Feyenoord YouTube-kanaal. Vanaf 14:15 uur kun je inschakelen voor een voorbeschouwing vanaf Varkenoord, gevolgd door een rechtstreeks verslag van het duel tussen de teams van Dirk Kuyt en John Heitinga. Uiteraard volgen ook live-updates op Twitter en Instagram (Stories), vanaf 13:30 uur.

Op de hoogte blijven van de nieuwste video’s en live-uitzendingen van Feyenoord? Abonneer je dan nu op het Feyenoord YouTube-kanaal!

Zondag 14:30 uur: Feyenoord – PSV
Na hopelijk een mooie zaterdag voor Feyenoord Onder 19 is het zondag de beurt aan het eerste elftal. De Kuip zit zondag bomvol tijdens de kraker tegen de koploper en ook als je er niet bij kan zijn hoef je niks te missen. Hieronder een overzicht wat je kunt verwachten op de kanalen:

YouTube & Facebook
Livestream: aankomst spelersbus Feyenoord bij De Kuip (vanaf 12:30 uur)
Livestream: warming-up Feyenoord (vanaf 13:45 uur)

Twitter & Instagram (Stories)
Vrijdag t/m zondagochtend: het laatste nieuws, interviews, voorbeschouwingen en (historische) video’s
Zondag: live updates vanuit De Kuip (vanaf 11:30 uur)

Feyenoord.nl
Liveblog (vanaf 10:00 uur)

Kaartverkoop
De Kuip stroomt zondag vol voor de kraker tussen Feyenoord en PSV. Kaarten zijn alleen nog beschikbaar via Feyenoord Ticket Exchange, het platform waar seizoenkaarthouders hun seizoenkaart kunnen aanbieden. Ook zijn er nog enkele Feyenoord Wedstrijdpakketten te koop in de Online Ticketshop.

  • #feypsv