Fanshop
Fanshop
20140407_supersale_nb

Super Sale in Fanshop Coolsingel

Vanaf vandaag, maandag 7 april, geldt er Super Sale in de Feyenoord Fanshop aan de Coolsingel in Rotterdam. ‘s Middags om 12.00 uur gaat in de vestiging midden in het centrum van de stad een grote opruiming van start, met een hoge korting op alle producten. Op het totale assortiment geldt een korting van minimaal 50%, terwijl deze kan oplopen tot maar liefst 80%!

De kortingsactie geldt tevens voor de volledige PUMA-collectie, inclusief wedstrijdkleding. Naast onder meer de officiële Feyenoord-tenues worden ook andere clubartikelen, zoals bijvoorbeeld t-shirts, caps en andere accessoires, sterk afgeprijsd aangeboden, uiteraard zolang de voorraad strekt.

Profiteer jij ook van deze spectaculaire korting? Kom dan maandag 7 april vanaf 12.00 uur ’s middags langs in de Feyenoord Fanshop, gevestigd aan de Coolsingel 195-197 in het pand dat wordt gedeeld met Rotterdam Info (voorheen VVV). De Super Sale in de officiële clubwinkel valt samen met de Rotterdamse Winkelmarathon, die van maandag 7 tot en met zondag 13 april een week lang plaatsvindt in de stad.

De Feyenoord Fanshop aan de Coolsingel is van maandag tot en met zondag van 9.30 uur tot 18.00 uur geopend.